Avís Legal

A efectes de l' establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de Desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i de la Llei 34/02,d' 11 Juliol , de Serveis de la Societat de la Informació i de Correu Electrònic (LSSI) informem que:

Artur Prado Andreu amb 40443777W amb adreça fiscal Victor Català 30 A 2º 2ª - 17257 Torroella de Montgrí (Girona) sota la marca comercial Rent IT (a partir d'ara Rent IT) es dedica al proveïment de material per al campista, en format lloguer i en format venda.

Els serveis i material que l'usuari pot sol·licitar a la Web www.rentit.es són productes relacionats amb el Càmping.

Tots els preus que apareixen en aquesta web tenen l'IVA i impostos inclosos. El cost de l'entrega i recollida dels productes també està inclòs al preu. Els productes entregats poden variar lleugerament en aspecte respecte les fotos que apareixen de referència en aquesta web.

Rent IT garanteix la confidencialitat de les dades personals dels seus clients. Li comuniquem que les seves dades de caràcter personal formen part d'una base de dades gestionada sota la responsabilitat de Rent IT amb la principal finalitat de dur a terme la gestió de reserva de material, notificacions d'entrega i recollida, notificacions de canvis en el servei i entrega i recollida del material.

És voluntat de Rent IT evitar l'enviament deliberat de correu no sol·licitat, per la qual cosa podrà en tot moment sol·licitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal per correu ordinari a Victor Català 30 A 2º 2ª - 17257 Torroella de Montgrí (Girona) en els termes establerts per la LOPD.

Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts, estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altre informació inclosa en aquest lloc Web són propietat de Rent IT.

Rent IT no es pot responsabilitzar ni es responsabilitza del posible ús inadequat que tercers realitzin en aquesta pàgina Web, ni de la informació que a partir de la mateixa transmetin a tercers. Els continguts proporcionats mitjançant aquesta pàgina web tenen caràcter merament informatiu, per aquest motiu l'ús que l'usuari pugui fer i les seves eventuals conseqüències, danys o perjudicis que s'en puguin derivar, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari.

La web Rent IT utilitza Cookies única i exclusivament per al manteniment de la sessió durant el procés de sol·licitud de reserva de material.

La visita a aquesta Web no implica que l'usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre ell. En el cas que l'usuari faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides a la Web seran tractades de forma legal i lícita segons els principis i drets recollits a la LO 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Les dades que Rent IT recull dels usuaris són en realitzar una 'Reserva', a efectes de l' establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de Desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i de la Llei 34/02,d' 11 Juliol , de Serveis de la Societat de la Informació i de Correu Electrònic (LSSI) informem que les dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer de clients de Rent IT. La principal finalitat d'aquest fitxer és dur a terme la gestió de reserva de material, notificacions d'entrega i recollida, notificacions de canvis en el servei i entrega i recollida del material. Rent II garanteix la confidencialitat de les dades aportades i garanteix que, en cap cas, seran cedides per a cap altre ús sense el consentiment previ i exprés dels clients i usuaris. Només li sol·licitem aquelles dades necessàries per a la prestació del servei i únicament seran emprades per aquesta fi.

Mitjançant l'enviament dels formularis entenem que l'usuari atorga el seu consentiment per a que es tractin les dades conforme a les finalitats exposades en cadascun dels formularis. Rent It no comunicarà les dades a tercers excepte en el supòsits legalment establerts o autoritzats pel client o usuari.

Els interessats poden exercitar els seus drets ARCO (accès, rectificació, cancel·lació i oposició) en relació amb les seves dades personals adreçant-se per correu postal i adjuntant fotocòpia del DNI a Victor Català 30 A 2º 2ª - 17257 Torroella de Montgrí (Girona).

Qualitat de les dades: els usuaris hauran de garantir la veracitat, exactitud, autenticitat i vigència de les dades de caràcter personal que se'ls reculli com a conseqüència de la corresponent reserva.

Rent IT no recull dades de menors. És responsabilitat del pare/mare/tutor legal vetllar per la privacitat dels menors.

Condicions del servei. Les condicions del servei poden ser llegides a l'apartat condicions de servei.